We zijn er! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Erwin Duin en Mieke Limmen - WaarBenJij.nu We zijn er! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Erwin Duin en Mieke Limmen - WaarBenJij.nu

We zijn er!

Door: Mieke en Erwin

Blijf op de hoogte en volg Erwin Duin en Mieke Limmen

07 December 2004 | Thailand, Bangkok

We zijn er!
We komen nu net uit het zwembad van ons hotel, en zijn weer helemaal opgefrist. Het afscheid en de vlucht vielen ons alles mee. Onze families brachten ons heel lieflijk weg en gaven ons een theatraal afscheid waar we heel blij mee waren. Niet te hysterisch, niet te nonchalant, maar wel met groepsknuffel. In het vliegtuig konden we kiezen uit 15 films en tig computerspelletjes, dus we verveelden ons niet! De overstap in Kuala Lumpur ging ook goed, en al onze bagage kwam zelfs nog aan op de eindrit. (de planken zijn al opgeslagen op het vliegveld!) We zitten nu in hotel reflections, in een prachtige kamer: check www.reflections-thai.com en kijk in kamer 205 als je nieuwsgierig bent! We zetten binnenkort foto's op de site. We gaan nu de omgeving bekijken en proberen wakker te blijven; we zijn al meer dan 24 uur op! Tot snel,

Blije Mieke en Erwin!

Ps Jannek, bedankt voor je geweldige brieven, wij moesten een lach en traan laten! Je bent een kanjer!

• 07 December 2004 - 20:54

Fam. Henri Van Egmond:

Leuk zeg die site van jullie, veel plezier nog. We blijven jullie volgen en zijn benieuwd naar jullie belevenissen. Groeten en Kusjes van ons.

• 07 December 2004 - 22:26

Jan En Lisa:

Blij dat jullie blij zijn.Bedankt voor jullie berichtje.Morgen meer nieuws van ons.Het is nu al bijna 12 uur en jullie zullen wel slapen als marmotjes na al die emoties en dat gaan wij nu ook doen. Welterusten van ons en Elles en Martijn.Dikke knuffels.

• 08 December 2004 - 13:30

Marc En Chris:

he! Er en Mieke lkkr dat jullie veilig en wel zijn aangekomen. Veel plezier samen en geniet er maar goed van, groetjes M&C

• 08 December 2004 - 13:38

M&c:

gasten vette kamer en hotel dingen, ziet er erg gunstig uit. beginnen jullie nu al met ogen uitsteken haha, chris wil nu ook weg maar we hebben nog geen tijd en geld nou ja komt wel. echt super veel plezier van rose der kamer. tot snel we blijven checken

• 08 December 2004 - 14:44

Theo:

Ik zal je in de gaten houden op je wereldreis. Ik wens je geen hartaanvallen en etterpuisten dit keer, maar een hele leuke vakantie.
    Mieke d'r ex-collega Theo

• 08 December 2004 - 17:13

Merel Thomas Aaron Jose:

Wat een leuke site! we hopen dat jullie veel meemaken want we houden jullie in de gaten! en we wachten op de fotos :P veel reisplezier! dikke kus van ons

• 08 December 2004 - 19:37

Lisa:

HeLiefies,voelde wel een beetje raar als je "zo`n " Erwin na ruim 27 jaar niet meer in zicht hebt. Kon je lekker goed in de gaten houden.(alsof dat wat hielp)Was gisteren een beetje van slag, heb geloof ik een paar foutjes gemaakt op mijn werk, maar gelukkig is alles op z'n pootjes terecht gekomen. Je hebt gelijk Miek, afscheid nemen is gewoon stom. Ik ga nu even mijn plicht doen zoals een Hollandse huisvrouw past en dan ga ik mooizitten. Veel liefs van jullie moesie. PS emailadres horen jullie van John.xxxxxx

• 09 December 2004 - 01:09

De Geweldigste Brievenschrijfster Van De Wereld:

Jippie, goed aangekomen. En Miek, was de kamer net zo leuk als op de foto en was Erwin blij verrast? Ik ben benieuw hoe het met jullie verdergaat. Reis ik stiekum een beetje met jullie mee. Doei schatjes, en denk erom kijk uit naar enge mensen.

• 09 December 2004 - 16:08

Annemiek:

He Miek en Er,
    Gave kamer zeg! Wat heerlijk dat de reis goed is verlopen... Nou, veel plezier!
    Kus Annemieke

• 09 December 2004 - 17:17

De Indringers:

hier een berichtje van jullie indringers.Blij dat jullie goed zijn aangekomen.Met jullie huisje gaat ook alles goed.Er zijn wel al een paar kleine veranderingen.Zoals jullie hebben nu eindelijk een normale kledingkast.En die hebben we knal groen geverft.En verder is de slaapkamer wit geworden.(niet helemaal was te veel werk)Maar we gaan foto`s naar jullie mailen.Dan kunnen jullie het zien.Als het allemaal goed gaat dan gaan we er morgen voor het eerst slapen.Wel raar hoor ik voel me inderdaad een indringer.Nou lieve rare mensjes ga er een top reis van maken.dikke kus

• 10 December 2004 - 12:00

Moesies Vriendin:

Hoi,
    Ik hou je moesie van een afstand in de gaten, hoor Erwin. Dat ze niet te eenzaam wordt en zo zonder jullie. En ik volg jullie natuurlijk ook. Veel plezier,
    Lylian

• 10 December 2004 - 13:38

Ria GROOT:

Hoe gaat het met je nog geen verlang naar terug? Wat heb je allemaal in je rugzak, haal d'r af!!! Effe kijken heb je al geoefend met je rugzak schiet op dat domme gedoe haal eraf!! groetjes de zuigsmurf

• 10 December 2004 - 19:11

WieOwie:

Probeer ik een berichtje te sturen,druk op een of andere knop.....weg berichtje, RaRa wie ben ik????? Groepsknuffel........

• 11 December 2004 - 02:00

Mieke:

??
    Ik gok op....Natasja of Karin!! Heb ik het goed?

Bedankt voor alle mail!!!!
    Is echt te gek om te lezen...

• 11 December 2004 - 13:45

Bob En Kim:

Leuk om van jullie te horen. Zo te horen hebben jullie al aardig wat beleefd. Hoe is de thai massage cursus? Erwin je krijgt de groetjes van de hele massageklas, het etentje was heel gezellig.
    Gelukt met de kaartjes Miek? Gave site, we blijven loeren. Dikke kus

• 12 December 2004 - 13:45

Robo En Vlaflip:

mannetjes! vette shit dat alles goed gaat daar. beetje golven daar? Backie is geinterreseerd in je bus 0_- muaha

-met water- pikke deace! SJIMMIE SJIMMIE COCOBAAAI!

• 15 December 2004 - 16:35

Hotzone WEBMASTER:

Veel plezier. Als je hier surf foto's opzet zullen we op de hotzone site door plaatsen ! Show it to us !!!!

Erwin Duin en Mieke Limmen

Wij komen uit Heemskerk en zijn altijd klaar voor een avontuur! Later op ons sterfbed denken wij niet: "Had ik maar wat meer gewerkt in mijn leven..." Met dit uitgangspunt zegden we onze banen op en boekten we een ticket. Van een droomreis zoals dit krijg je nooit spijt. Excuses om het niet te doen zijn er genoeg, maar de ervaring is de onzekerheid of het ongemak waard. Dus: maak de beslissing en ga ervoor! Op deze site kun je lezen wat wij meegemaakt hebben tijdens onze droomreis van meer dan een jaar, en ons vrijwilligersproject in Thailand. Wij hopen dat het een glimlach op je wangen tovert. Veel leesplezier! Mieke Limmen & Erwin Duin e-mail:mieke.erwin@gmail.com