Op weg naar Afrika
Groepsknuffel,
ME
04 Oktober 2005 - 11:37
Kim:
Leuk! Ik blijf jullie zeker volgen, als ik het zo hoor wordt het een ongelofelijke reis! Zuid
Afrika geeft de meeste kans op the big five en heeft de meeste soorten culturele stammen. Niet zwanger terugkomen, he? -
04 Oktober 2005 - 11:44
Elles:
super ik heb er weer zin in om jullie verhalen te lezen.en je mag best zwanger terug komen hoor maar dan wel van erwin en niet van bosneger.xx -
04 Oktober 2005 - 13:41
Jennifer:
hey you two, we will be thinking (jealous jealous!) of you on the 12th of october. we'd both looooove to go travelling again but we need to start earning some money.
hey, what's this about getting pregnant? news? :) can't wait to see you next year - maybe in switzerland?!?! (will move into a cute house in 2 weeks) would be great!
enjoy the second part of YOUR bigtrip and TAKE CARE!
hugs from sunny switzerland
:-) jennifer -
04 Oktober 2005 - 21:51
Bosneger:
Ik wacht op je..... -
05 Oktober 2005 - 06:17
Sander:
Hoi Miek en Er,
zaterdag gaat niet lukken helaas, ik zit in Amsterdam.
Heel veel plezier weer en ik ga jullie verhalen weer op de voet volgen... ik hoop volgend jaar nog richting Senegal te gaan, dus wie weet! -
05 Oktober 2005 - 07:52
Karin:
Zie je Miek, ik zei het toch. Iedereen verwacht nu die achtling! -
07 Oktober 2005 - 04:57
Adriano:
HEY...long time no comments from me, I saw your dad and he says you crazy cats are off again. Njoy your selves....SInce you havea few fans from other countries other then Nederland maybe you can put some info up in English, you know, expand your fan base a little....HEY Ik kan het wel lezen HOOR!!!! -
08 Oktober 2005 - 10:15
Dian:
Yeh, ik wordt OMA.......
Nou gasten ik heb onwijs genoten van de tijd dat jullie hier waren. Het zal wel weer wennen zijn als jullie weer weg zijn. Echte GASTEN gaan na 3 dagen stinken maar dat deden jullie toch al dus dat waren we al gewend.
Ook wel een lekker idee dat we jullie met Kerstmis weer zien. Ik verheug me er nu al op.
IK ZAL JULLIE MISSEN!!!
Moeders. -
08 Oktober 2005 - 13:06
D'John:
Kep ut wel gelezen hoor; van die biefstuk. Plak um maar onder Er's surfboard! Wat zwanger, hier ben ik geestelijk nog niet helemaal op voorbereid.
Ben nog steeds aan het bijkomen van mijn taak als paah. -
10 Oktober 2005 - 19:09
Chris (én Marc In Mijn Hartje):
hé er en miek!
Ik vond het erg gezellig om jullie nog even te zien en om te dansen bij timboektoe! the beautiful girls waren te gek, was een lkkr avondje! heel veel plezier, ben weer erg benieuwd naar je boeiende verhalen miek!
dikke knuffel van chris&marc (ja hij is er toch hoor of je wil of niet!) -
11 Oktober 2005 - 07:12
Kim Niesten:
Hallootje,
Leuk om straks jullie berichtjes weer te lezen, ik verheug me er na al op.
Hebben jullie nog vragen over Namibië of Mozambique? Dan kun je Erwin van Liempd bellen na 17.00 uur op 06-51693822. Hij heeft in Namibië gewoond voor 2 jaar en reist veel naar Afrika. Verder kun je ook vragen stellen op suricata@tiscali.nl
Veel plezier en goede reis! Dikke kus Kim -
11 Oktober 2005 - 11:31
Peterkoenilseluus:
jullie gaan morgen al weer op avontuur!!
we zullen jullie zeker volgen .
hou je amperbroekie maar stevig tussen je billen!!!!!
een hele goeie reis en veel avontuur gewenst daar in zuid afrika
groetjes peter luus en kids -
11 Oktober 2005 - 14:44
Kimmie D.:
Niet gelukt zaterdag helaas! :( Jullie alvast heel veel plezier en ik ben benieuwd naar de verhalen. Kussies Kim -
11 Oktober 2005 - 16:46
Ria:
Ik kwam nog eventjes gedag zeggen maar jullie waren er niet. Nou dan maar even zo.
Hele goede reis en ik lees wel wat jullie allemaal gaan meemaken. -
11 Oktober 2005 - 18:08
Kittyen Fam.:
mieke en erwin wij kornmannen wensen jullie een voorspoedige reis toe en een hele fijne voortzetting van jullie wereldreis groetjes en tot schrijfs willem kit de jongens en een knuffel van loeska -
12 Oktober 2005 - 05:52
Dian:
Hoy Jurymuries z Afriki
Als jullie dit lezen zitten jullie al met jullie dikke mikken in Zuid Afrika.
Ik loop me hier nog een beetje schuldig te voelen dat ik jullie niet naar Schiphol hebt gebracht. Voor jullie eigenlijk wel gelukkig want je gaat veel relaxter weg zonder zo'n stress-kip van een moeder om je heen. Reken maar dat ik vandaag met jullie meereis en net als jullie alle uren aftel totdat je in Z. Afrika bent.
Nou Lieverds, we willen zo snel mogelijk horen wat jullie eerste indrukken zijn.
Een dikke welkomskus op beide wangen en op het puntje van je neus. -
12 Oktober 2005 - 17:03
Marloes:
Heeeeeeeeeee! En al misselijk van al die zaanse molens en chocoletters? Hebben julie nog een beetje een al dan niet gesmolten Sinterklaasgevoel gehad? Ik hoop het en anders moeten jullie ze maar aan die gevaarlijke bosnegers voeren, misschien gebeurt er dan nog iets.
Hoop ook dat jullie een fijne reis hebben gehad en ik zie uit naar het eerste bericht ter plaatse. Liefs Marloes -
13 Oktober 2005 - 10:37
Fermichelly:
He luitjes,
Sorry dat we er niet waren zaterdag. Ik zat in Belgie. Heel veel plezier daar en doe wel heel voorzichtig. We kijken weer uit naar al jullie verhalen!!! Geniet er weer van he.... -
13 Oktober 2005 - 21:12
Lisa:
Hey liefies, wat een afscheid, he! Heb er nog moeie armen van. Ben vreselijk nieuwsgierig hoe het in jullie hostel is en of jullie al afreizen naar het wildpark. Laat snel iets van je horen.Heeeeeeel veel dikke dikke knuffels. -
14 Oktober 2005 - 09:28
Wouter:
EEY GGGASST en hoi mieke,
Erg jammer dat ik er niet bij kon zijn op zaterdag en dat ik jullie ook voor woensdag niet meer heb gezien, daarom bij deze een virtuele afscheidsknuffel!
Hoe is t in Jo'burg vette shit he?
mijn pakketje zal ik naar bomvu sturen...
Wens jullie hhhheeeel veel plezier, geluk, gezondheid toe... en fuck wat zou ik graag erbij zijn..
Wouter -
14 Oktober 2005 - 09:29
Wouter:
oja wat is jullie email adres ook alweer?? -
15 Oktober 2005 - 18:57
Laura, Joost & Catootje:
Ha die Mieke en Erwin!
Geniet er maar weer van we zullen jullie weer trouw volgen. Succes met de kerst in het Krugerpark, tuig daar even een leuk sheabutterboompje op dan hebben jullie ook een idee van kerst, toch? Lijkt me een hele leuke kerstkaart (stille hint) nou heel veel plezier, doeiiii! -
16 Oktober 2005 - 19:23
Marlous:
heyhey
helemaal niet meer gesproken, maar we zien elkaar weer als je terugbent..gaan we weer gezelli wat eten : ) alles gaat hier helemaal goed ;-) en ik ga jullie zeker volgen op de site!
have fun!!!! -
17 Oktober 2005 - 13:40
Ellen:
Miekie en Erwin een hele fijne reis door Afrika.We blijven jullie volgen en vinden een klein bosnegertje in de familie ook wel top. veel liefs de Duintjes -
17 Oktober 2005 - 16:08
Sjaak En Evelien:
Morrie gasten lekker in afrika jullie hebben lekker de eerste indrukken al gehad ik ga morgen naar Portugal en Evie komt vrijdag. nou jullie horen wel weer meer groeten Sjaak en Evelien -
18 Oktober 2005 - 10:46
Ilona:
Hee Guesten,
Oei wat gaat het hard:den en ik hebben onze prikken gehad en volgende week de visums regelen en....dan schiet het al op.Twee december stappen we op het vliegtuig naar AFRIKA!!Hebben er VET zin aan!
Hoop dat jullie goed en wel zijn aangekomen en niet ontvoerd zijn door een stelletje bosnegers!
KUS
Dick Dale & Lola